Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Lage servicekosten

Ontdek de vele voordelen van een BASE herlaadkaart

Wout Willems
Ontdek de vele voordelen van een BASE herlaadkaart

We leven in een mobiele wereld waarin we altijd en overal verbonden zijn met alles en iedereen rondom ons. Of het nu collega’s, vrienden, familieleden of random kennissen zijn: we staan met elkaar op één of andere manier in contact. In België zijn er verschillende telecomproviders die je hiertoe de mogelijkheid geven en BASE is hiervan één van de grootste en bekendste namen. Met BASE heb je alles wat je nodig hebt om je gsm optimaal te gebruiken: je kan bellen, sms’en en surfen waar je ook bent!

Er zijn verschillende manieren om van BASE gebruik te maken. Eén mogelijkheid is door een vast abonnement te nemen: je betaalt dan elke maand een bepaald bedrag dat automatisch wordt aangerekend en van je rekening gehaald wordt. Wil je echter meer controle hebben over wat je precies betaalt, dan is het eigenlijk slimmer om gebruik te maken van BASE herlaadkaarten. Op deze manier beslis je zelf hoeveel belminuten, sms’en of data je toevoegt én op welk moment je dat doet. In deze blog overlopen we de verschillende mogelijkheden en voordelen die KaartDirect je aanbiedt

BASE herladen online: een snelle en vlotte manier om beltegoed te krijgen!

Herlaadkaarten zijn in verschillende winkels te koop, maar een veel handigere optie is om BASE kaarten in onze webwinkel te kopen. Heb je geen tijd of zin om naar een winkel te gaan (en daar misschien in een lange wachtrij te moeten staan), dan kan je 24/7 beroep doen op de BASE herlaadkaarten van KaartDirect.be. Of je nu thuis, op kantoor of ergens onderweg bent: op deze manier is je BASE online herladen een fluitje van een cent!

Flexibel beltegoed en internet herladen

Het handige aan online BASE herladen in tegenstelling tot een vast abonnement, is dat je telkens zelf kiest hoeveel belwaarde je op je telefoon zet. Wil je tegoed kopen voor een kort telefoongesprek, of wil je misschien veel data opladen ter voorbereiding van een trip: alles is mogelijk! We bieden verschillende tarieven aan die lopen van 5 euro tot 30 euro. Elke 5 euro staat gelijk aan 20 minuten belwaarde, maar vanaf een herlaadbeurt van 10 euro krijg je ook nog eens enkele handige bonussen. Hieronder geven we een kort overzicht van wat je zoal krijgt:

Bij een herlaadbeurt van 10 euro:

Bij een herlaadbeurt van 15 of 20 euro:

Bij een herlaadbeurt van 30 euro:

Dat zijn veel voordelen als je kiest voor online BASE herladen en dat is nog niet alles: wil je je voornamelijk focussen op mobiele data, dan is daar ook de mogelijkheid voor. Ga naar de ‘My BASE’ app of log online in en daar kun je belwaarde inwisselen voor nog meer mobiele data. Zo krijg je 2 GB aan data in ruil voor 10 euro belwaarde, 4 GB voor 15 euro en 8 GB voor 25 euro. Heb je geen toegang tot de app of de site? Dan kan je ook ‘SURF10’, ‘SURF15’ of ‘SURF25’ sms’en naar 1912 om zo de respectievelijke mobiele data deals te activeren.

Geen contract, geen verplichtingen

Een groot voordeel aan BASE herladen online is dat je dus niet vasthangt aan een langdurig contract met incasso betalingen. Je hebt de vrijheid om te herladen wanneer het jou het beste uitkomt. Dit geeft je de flexibiliteit om je telefoongebruik aan te passen aan je behoeften, zonder de verplichtingen die je bij een vast abonnement net wél zou hebben.

BASE herlaadkaart kopen? Kies voor KaartDirect!

Wil je online BASE herladen? Als officiële verkoper van BASE herlaadkaarten, is het mogelijk om op elk moment bij KaartDirect.be BASE tegoed aan te schaffen. Snel wat tegoed nodig? Dan is KaartDirect.be de ideale oplossing voor jou! Kies de kaart met de gewenste waarde en na aanschaf kan die direct geactiveerd worden, zodat jij je weer kan verbinden met je geliefden rondom je.

 

Gerelateerde artikelen:

BASE €5

€5,-

BASE €5

BASE €10

€10,-

BASE €10

BASE €20

€20,-

BASE €20